toggle menu

ANNONS

Bajen Fans startar fotbollslag i Colombia

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Bajen Fans startar ett fotbollslag i Colombia. Tillsammans med insamlingsstiftelsen Saturnus som drivs av förre Hammarbyspelaren Sebastian Bojassen drar man igång projektet för att hjälpa utsatta barn i colombianska Andalucia.

 

Christoffer Abrahamsson är kampanjansvarig från Bajen Fans sida och berättar mer:

– Vi samlar in de pengar som behövs för att Livbojans fotbollsprojekt ska bli ett riktigt fotbollslag. Just nu tränar de för fullt, men de är inte ett idrottslag. Vi kommer betala de avgifter som krävs och hoppas att Bajen Fans Colombia så snart som möjligt kan börja spela riktiga matcher. Utöver det bekostar vi också spelarmaterial samt matchkläder.

 

Hur uppstod den här idén?

– Sebastian kontaktade oss för ett tag sen och berättade om sitt projekt. Vi samtalade om fotbollsprojektet i styrelsen och kom fram till att vi ville göra något. Nu försöker vi kanalisera delar av den energi och kraft som finns inom Bajenkretsar och på så sätt möjliggöra att detta fotbollsprojekt går från idé till verklighet.

 

Vad är målsättningen?

– Just nu handlar det om att vi vill få in de 23 000 kr som behövs. Vad som händer längre fram får vi se. Sebastian tänker väldigt långsiktigt och vi vill tänka tillsammans med honom. Förhoppningsvis är detta bara början på något mycket bättre och större. Vi vill verkligen hjälpa barn och ungdomar i Andalucia att bryta ett destruktivt liv och ge dem hopp. Så det finns mycket mer som vi skulle vilja och kunna göra. Sen vore det ju givetvis kul om vi fick se någon av dem lira för Bajen i framtiden. Det hade varit magiskt!

 

Hur kan man bidra om man vill hjälpa till?

– Den som vill bidra kan göra det genom att swisha till 123 615 65 82 och märka sin inbetalning med Colombia. Man kan också ge en via Bankgiro 837-5313 och även då märka inbetalningen med Colombia. Alla summor, stora som små uppskattas. Man får även väldigt gärna sprida vidare infon och om någon vill veta mer om projektet kan man kontakta mig via @c_abrahamsson på Twitter eller christoffer@bajenfans.se.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS