toggle menu

ANNONS

Bajenkryssningen: Platser kvar på båten - häng med på en grönvit helg på Östersjön!

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

Häng med på Bajenkryssningen den 25-27 januari! Såväl dam- som herrtruppen finns med på båten som går till Helsingfors där de ska möta HJK på lördagen. Matchblijetterna är slut (vi meddelar om det blir returer), men matcherna kommer att streamas på båten (om tekniken tillåter). Häng med på en weekend i grönvita vänners lag!

 

Upplev en trevlig kryssning i grönvita vänners lag och se våra representationslag förbereda sig inför säsongen med matcher mot HJK Helsingfors.

 

Häng med Bajen och Silja Line på en skön kryssningshelg som markerar starten på ett spännande 2019. Lördagen den 26 januari möter Hammarbys herr- och damlag HJK Helsingfors när träningsmatchandet inleds.

 

Avresa sker på fredag eftermiddag den 25 januari och ombord på båten får du möjlighet att träffa spelarna i herr- och damlaget, höra tränar- och spelarintervjuer från scen samt njuta av några riktigt trevliga kvällar i sann grönvit anda.

 

Uppge bokningskod BAJEN när du bokar resan via den här länken.

 

HJK Helsingfors – Hammarby i dubbla träningsmatcher

Vi kommer fram med båten till Helsingfors på förmiddagen och bussar tar oss till arenan, där både damerna och herrarna kommer att spela träningsmatcher mot HJK Helsingfors (tider för matchstart återkommer vi med). Efter slutsignalen går bussarna tillbaka till båten och hemresan till Sverige, där matcherna snackas ner på scenen med tränare och spelare under lördagskvällen.

 

Matchbiljetterna är för tillfället slut.

 

OBS! Då matcherna till skillnad från i fjol spelas inomhus, i hallen Talin Halli, är antalet biljetter begränsat.  Blir det biljetter över kommer dessa att säljas på båten. Dessutom kommer vi att streama matcherna till båten för alla som vill kolla där (förutsatt att tekniken funkar som den ska). Fullständigt schema och slutgiltiga tider återkommer vi med.

 

Restider:

STOCKHOLM → HELSINGFORS

Fredag 25/1. klockan 16.45 | Värtahamnen

→ Ankommer till Helsingfors lördag 26/1, klockan 10.30 (lokal tid)

Tid i land: sex timmar och 30 minuter.

 

HELSINGFORS → STOCKHOLM

Lördag 26/1, klockan 17.00 | Olympiaterminalen

→ Ankommer till Stockholm söndag 27/1, klockan 09.45 (lokal tid)

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS