toggle menu

ANNONS

Bajentruppen är framme i Portugal - mjukstartar lägret

Av Love Gustafsson, Publicerat för 4 år sedan.

Sent på tisdagen anlände Hammarbys trupp till hotellet i Vale do Lobo vid Algarvekusten. Nu väntar elva dagar av träning i behagligt klimat, och två matcher ska spelas. På onsdagen blir det lite av en mjukstart efter en lång resedag.

På tisdagseftermiddagen lyfte planet mot Lissabon, där färden sedan gick vidare med buss mot Vale do Lobo på sydkusten. Strax före midnatt var så den grönvita gruppen framme vid hotellet.

 

På onsdagen väntar ett gympass på eftermiddagen för att få igång kroppen efter den långa resedagen, och på torsdagen drar fotbollsträningen igång med ett dubbelpass.

 

I nuläget är 24 spelare med på lägret, och David Fällman och Dennis Widgren, som är kvar i Stockholm av privata skäl, kommer att ansluta senare.

 

Två matcher kommer att spelas under lägervistelsen, den första nu på lördag mot Slavia Prag med start klockan 20 på Estadio Algarve. Till andra matchen är motståndet ännu inte spikat, klart är dock att det inte blir portugisiska Farense som var tänkt från början.

 

De båda fotbollspassen på torsdagen hålls på Campo Vale Do Lobo, men därefter är det anläggningen The Campus som gäller för resten av lägervistelsen.

 

Du kommer att kunna följa lägret här på hammarbyfotboll.se, på HTV och inte minst på våra sociala medier. Du följer väl oss där?

 

Följ oss på Instagram – @hammarbyfotboll

Följ oss på Twitter – @hammarbyfotboll

Följ oss på Facebook

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS