toggle menu

ANNONS

Beleklägret dag 1 - skyfall gav ändrade planer

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

Första träningsdagen på försäsonglägret i Belek i Turkiet är till ända. Bollpasset blev inställt på grund av vädret, istället blev det löpning och gymträning för den grönvita herrtruppen.

 

Väder? Tunga skyar, hällregn och hagel. Men emellanåt uppehåll och knappt 15 grader varmt, även om den kraftiga vinden gjorde att det kändes svalare. Inte direkt optimala förhållanden med andra ord.

 

Vilka var med på träningen? Trion Junior, Kalle Björklund och Dennis Widgren körde rehab, medan Nikola Djurdjic är hemma i Stockholm på grund av en rejäl släng av influensan. Anfallaren kommer dock att ansluta till lägret inom någon dag. Dessutom kör Johan Wiland sin rehab för axeln på hemmaplan, ett beslut han fattat tillsammans med Hammarbys medicinska team. Abdul Halik Hudu och Oscar Krusnell är också kvar i Stockholm för att träna med IK Frej, dit duon sannolikt kommer att bli utlånade till under våren.

Utöver A-truppens ordinarie spelare är akademispelarna André Alsanati och Alex Douglas med på årets träningsläger, liksom målvakten Oliver Nnonyelu Dovin.

 

Vad tränade de på? Den senaste tidens oväder och torsdagens kraftiga regn har gjort planerna vattensjuka, och ledarstaben tog därför beslutet att köra ett löppass följt av gymträning, detta för att inte riskera att köra slut på träningsplanen. På fredagen blir det däremot fotboll på förmiddagen.

 

Vem var gladast? Det var väl ingen som direkt jublade över att köra ett långlöpningspass på den tungsprungna stranden, men truppen tog det hela med gott mod.

 

Dagens smäll? Återigen – vädret. Skyfallet och haglet gick hårt åt grödorna och gräsmattorna här i Belek. Men nu kommer solen, lovar väderprognosen.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS