toggle menu

ANNONS

Beleklägret dag 2 – äntligen bollträning

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

Efter regn kommer solsken – så även i Belek. Efter torsdagens ruskväder syntes inte ett moln på himlen under fredagen, och planerna var i spelbart skick. Därmed var det dags att köra lägrets första bollpass.

 

Väder? Som nämnt – strålande sol och 16 grader varmt. Det mesta av vattenmassorna hade runnit av planerna, även om gräsmattorna var mjuka. Bajentruppen valde att även i dag spara på sin dedikerade plan och genomförde passet på en mer använd gräsmatta.

 

 

 

Vilka var med på träningen? Samma gäng som körde löpträning under torsdagen. Dennis Widgren fanns med under uppvärmningen, men körde därefter själv med Janne Mian, medan Junior och Kalle Björklund rehabbade i gymmet.

 

Vad tränade de på? Efter uppvärmningen blev det passningsövningar, och därefter höll Stefan Billborn en taktisk genomgång på planen med spelarna utplacerade på sina tänkta positioner. Större delen av passet ägnades dock åt matchspel. Planen var alltså inte helt lättspelad efter de senaste dagarnas regnväder, men tempot var gott.

På eftermiddagen blev det ett gympass under Janne Mians ledning, medan de rehabbande spelarna hade vattenträning i hotellets inomhupool.

 

 

 

Vem var gladast? Entusiasmen över att få komma ut på en gräsplan och spela boll i skönt väder var påtaglig genom hela truppen.

 

Dagens smäll? Utsattes rehabgänget för på eftermiddagen när de skulle börja sin vattenträning. Vattnet var inte direkt tempererat om man säger så, vilket spelarna högljutt påtalade när de motvilligt klev ner i poolen.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS