toggle menu

ANNONS

Beleklägret dag 3 - matchspel med heta känslor

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

Det fina vädret håller i sig här i Belek, och på lördagen fick Bajentruppen bekanta sig med den träningsplan man låtit vila under lägerinledningen på grund av nederbörden. Det blev matchspel – med heta känslor.

 

Väder? Andra dagen i rad med klarblå himmel och sisådär 15-16 grader varmt. Skönt fotbollsväder med andra ord.

 

Vilka var med på träningen? Samma gäng som i går, med undantag för David Fällman som drabbades av en febersläng under natten till lördagen och därför fick vila på hotellrummet. Dennis Widgren drillades även i dag av Janne Mian vid sidan av planen medan Kalle Björklund och Junior körde sin rehab i gymmet.

 

Vad tränade de på? På förmiddagen körde spelarna individuella program i gymmet, och på eftermiddagen var det alltså dags för fotboll. Målvaktstrion övade luftspel och utsparkar, medan possessionspel stod först på agendan för utespelarna. Därefter ett längre sjok matchspel. Tävlingsmomentet var påtagligt och stundtals var det intensivt, även om det mellan varven också syntes att det är tunga ben på sina håll. Men när tempot sjönk var Jocke Björklund framme och manade på. Det ena laget, i västar, drog ifrån och vann till slut klart, och besvikelsen i det förlorande laget var påtaglig.

 

Vem var gladast? Spelarna i det vinnande återvände nöjda till hotellet efter träningens slut…

 

Dagens smäll? … till skillnad från det förlorande laget, alltså. 6-2-förlusten sved djupt.

 

Matchen mot S:t Pölten kommer alltså att spelas på måndag, vilket betyder att det blir ett förmiddagspass på söndagen för Bajentruppen med start klockan 11 lokal tid.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS