toggle menu

ANNONS

Beleklägret dag 4 - matchförberedelser

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

 

Fjärde dagen på Beleklägret ägnades delvis åt förberedelser för måndagens match mot S:t Pölten, men också åt matchspel i högt tempo. Ett teoripass avslutade arbetsdagen.

 

Väder? Det fina vädret håller i sig. Knappt 15 grader i dag, men strålande, värmande sol.

 

 

Vilka var med på träningen? David Fällman var tillbaka efter sin febersläng, i övrigt ingen ytterligare som fallit ifrån.

 

 

 

Vad tränade de på? Denna förmiddagsträning ägnades efter Janne Mians uppvärmning till en början åt en genomgång av principerna vid uppspel och presspel. Därefter blev det matchspel på större plan, för att avslutas med liten plan och spel fyra mot fyra för att få upp tempot. Och det blev önskad effekt. Bra fart och bett i spelet.

De nyanlända brassarna Jean Carlos de Brito och Zé Vitor körde ett pass med Pablo Piñones-Arce och Janne Mian ett par timmar efter den ordinarie träningen, och senare på eftermiddagen samlades hela laget för en teorigenomgång, där ledarstaben fortsatte prata presspel, nu med måndagens match mot S:t Pölten i åtanke.

 

 

Vem var hetast? Flera spelare utmärkte sig i småplansspelet, men främst ändå Gianluca Curci som stod för några riktigt fina räddningar.

 

 

Dagens smäll? Det gick emellanåt ganska hett till i duellerna på planen, men inga huvudlösa satsningar.

 

På måndagen är det så dags för matchen mot S:t Pölten. Avspark klockan 17 (kl 15 svensk tid).

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS