toggle menu

Biografin om Ronnie Hellström ute i handeln!

Av Redaktionen, Publicerat för 6 år sedan.

Bajenlegendaren Ronnie Hellströms biografi är nu klar och finns nu ute i handeln! Boken marknadsförs i samarbete med och till förmån för Hammarby Fotboll. Under hösten och vintern kommer det bjudas flera tillfällen att få boken signerad av Ronnie själv!

 

 

 

Första signeringstillfället i Stockholm och tillika ”stockholmsrelease” för boken sker på Kvarnen den söndagen den 22 oktober klockan 17.00 -19.00. Ronnie kommer att intervjuas på plats och därefter kommer du att kunna införskaffa boken något rabatterad och få den signerad av Ronnie. Separat inbjudan till detta evenemang kommer ut här på hammarbyfotboll.se inom kort.

 

Den 23oktober kommer Ronnie att stå i Intersports tält utanför Tele2 Arena före matchen mot Sirius och signera boken från klockan 17.00.

 

Flertalet signeringar i butiker i Stockholm är inbokade under december månad, vi återkommer med datum, tid och plats.

 

 

 

Ni som inte vill vänta kan redan nu införskaffa er bok (ni kan naturligtvis ta med er redan inköpt bok till signeringarna till den 22 oktober eller 23 oktober). Boken kan inhandlas via följande alternativ:

 

I butik: De flesta bokhandlare i Sverige har den på hyllan. Dessutom säljer Intersport boken (de butiker som säljer Hammarby Fotbolls Merchandise).

 

 

Via nätet kan man beställa den via Idrottsförlagets hemsida http://idrottsforlaget.se/produkt/ronnie-bast-varlden/ eller nätbokhandeln som: Adlibris, Bokus, Ginza med flera. Inom kort kommer den att kunna beställas via Intersports webshop.

 

 

 

 

Författare till boken förutom Ronnie Hellström är Tore S. Börjesson, mångårig profil på Aftonbladet, är en journalist med musik och Hammarby som huvudsyssla och rock’n’roll som livsluft. Har bland annat skrivit Bröderna Ohlsson – sex decennier i Bajens tjänst och Dregens biografi och var dessutom en av huvudskribenterna till Hammarby Fotbolls 100-årsbok.

 

Titel:                   Ronnie – Bäst i världen

Författare:       Ronnie Hellström och Tore S. Börjesson

Förlag:               Idrottsförlaget i Västerås AB

Format:             Inbunden. 170 mm x 230 mm

Omfång:           235 sidor

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS