toggle menu

Damernas premiär spelas på Tele2 Arena

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Den 22 april spelar Hammarbys damlag äntligen allsvensk fotboll på hemmaplan igen och vi bjuder därför in till vad som lär bli en riktig publikfest och en fantastisk Bajenhelg på Tele2 Arena.

 

Helgen den 22 och 23 april bjuder Hammarby Fotboll in till en härlig Bajenhelg där båda våra representationslag spelar allsvensk fotboll på Tele2 Arena.

Damerna är först ut på lördagen klockan 16.00 i sin allsvenska hemmapremiär. Efter en tuff bortapremiär i Eskilstuna mot fjolårstrean på annandag påsk väntar hemmapremiären mot det regerande mästarlaget Linköping.

– Det känns fantastiskt bra att få spela på Tele2 i hemmapremiären. Det är en tuff match, mot regerande mästarna, så vi kommer att behöva allt stöd i ryggen vi kan få. Tele2 innebär ju faciliteter i absolut världsklass, så vi hoppas på en fin match och en stor Bajenpublik, säger tränare Olof Unogård.

Dagen efter, 23 april, fortsätter den grönvita helgen med att GIF Sundsvall gästar i herrarnas allsvenska. Matchen har avspark 15.00 och Hammarbys ordförande Richard von Yxkull ser fram emot en grym Bajenhelg.

– Fantastiskt kul att vi får att uppleva grönvit, allsvensk fotbollshelg på Tele2 Arena. Stort tack till Stockholm Live som varit drivande och gjort det möjligt, samt Stockholm stads Idrottsförvaltning för stödet i att byta arena, säger han.

Biljetter till de båda matcherna släpps i nästa vecka.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS