toggle menu

Förlust mot FCK för P17 – "Lärorikt att utsättas för denna matchmiljö"

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby föll även i sin andra match mot danskt motstånd; efter gårdagens 1-4-torsk mot Odense blev det i eftermiddag 1-5-förlust mot FC Köpenhamn. Målet svarade 14-årige Matheo Sica för – en balja som innebar ledning. Men danska mästarna FCK utjämnade just innan pausvilan och i andra halvlek kroknade Bajen.

 

 

HIF-tränare Charbel Selwan om matchen:
– Vi börjar matchen väldigt bra. Vi är kompakta och tvingar FCK att spela utanför oss, det gynnar oss och gör att vi kan vinna bollen och skapa oreda kring deras straffområde. Vi har emellanåt ett bra bollinnehav och trycker ner dem. Vi gör 1-0 via ett inlägg och känslan då är att vi har kontroll på matchen. Tyvärr gör FCK 1-1 innan halvtid vilket är psykologiskt tungt.

 

– Andra börjar också bra, men ju mer tiden går desto tröttare blir vi vilket gör att FCK kan dominera. Grabbarna kämpar, sliter och gör sitt yttersta men dessvärre räcker vi inte till och siffrorna blir återigen onödigt stora. Det är ändå otroligt lärorikt för våra spelare att utsättas för denna matchmiljö, där du konstant måste vara med i alla delar, annars straffas man. Nu har vi två dagar där vi får slicka såren innan vi tar oss an Haugesund i sista gruppspelsmatchen.

 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS