toggle menu

Futsal: 6-4-seger mot Djurgården i kvalgenrepet

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

På onsdagskvällen vässade Bajen formen inför det stundande SFL-kvalet, när man mötte Djurgården i Skarpnäck. Derbyt mellan de båda seriesegrarna slutade 6-4 i grönvit favör. “En bra värdemätare”, säger tränare Michel Basberber. I artikeln hittar du även Hammarbys matchtrupp för fredagens kvalmatch mot Söder Futsal i Eriksdalshallen. Hemmamötet börjar klockan 21.00, så att bandypubliken hinner från Zinkensdamm efter herrmatchen mot Sirius där.

 

Tränare Basberber om gårdagens genomkörare:
– Då vi gått igenom serien ganska lätt var det viktigt att möta ett lag med bra kvalité. Djurgården, som också vann sin serie enkelt, var en bra värdemätare innan kvalet. Vi gjorde en riktigt bra match och det slutade med seger, 6-4. Det var en jämn match där vi vände underläge 1-3 i halvtid. Jag önskar Djurgården all lycka i kvalet och hoppas på ett riktigt derby i Allsvenskan nästa år.

 

Hammarbys trupp till fredagskvällens SFL-kvalmatch mot Söder Futsal:

 

Poja Tahmi (mv)
Erik Löfvenberg (mv)
Michel Basberber
Patrick Mallengren
Liridon Makolli
Armend Makolli
Max von Schlebrügge
Christophe Lallet
Rårsgar Majid
Christoffer Jönsson

 

Biljett köper du via den här länken!

 

Bajen Fans har tilldelats 200 gratisbiljetter att dela ut på Intersport Skrapan. Dessutom delas plåtar ut vid Zinkensdamm i morgon kväll. Samlad biljettinfo finns här.

 

Foto: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments