toggle menu

Futsal: Bajen tog storseger över serieledarna

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

Hammarby vann eftermiddagens hemmamatch i Svenska Futsalligan med hela 6-1. En imponerande seger med tanke på att det var regerande svenska mästarna tillika serieledarna IFK Uddevalla som stod för motståndet. Bajen tog tidigt ledningen i första halvlek, men gästerna kvitterade sju minuter in i matchen, och därefter hade Bajen en tuff resa mot halvtidsvilan mot en spelskicklig motståndare. Men 1-1 stod sig halvleken ut, och Bajen både återtog och utökade sin ledning under andra halvleks första hälft. Uddevalla tog därför ut målvakten och satte in en utespelare för att skapa numerärt överläge, men de grönvita stod upp och snodde bollen – och satte den i tom kasse tre gånger om. Segern innebar att Bajen nu är fyra poäng bakom Uddevalla, som alltjämt toppar tabellen.