toggle menu

ANNONS

Gränges är Hammarby Fotbolls nya dryckespartner

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Hammarby Fotboll har tecknat ett femårsavtal med en ny dryckespartner – Gränges Klass 1, som också blir huvudpartner. Varumärket Gränges har anor från bryggeriet i Grängesberg.

 

– Vi är oerhört glada över samarbetet med Gränges. En ljus lager med anor från 1897 blir nu Hammarby Fotbolls officiella öl, och vi kommer aktivera oss flitigt tillsammans med Gränges Klass I, och Gränges kommer förstås också serveras på Bajen Bar och på våra officiella Bajenbarer på Södermalm, säger Patrik Blomquist, marknadschef på Hammarby Fotboll.

 

Synlighet för Gränges klass I

Gränges Klass I kommer synas på planen, på Tele2 Arena samt, på Bajen Bar och på samtliga 10 officiella Bajenbarer på Södermalm. Utöver det kommer Gränges Klass I även att synas på Hammarby Fotbolls digitala plattformar.

 

– Gränges är vårt husöl och vi är glada och stolta över att börja samarbeta med Hammarby som är Skandinaviens publiklag nummer ett. Klubben har dessutom en attraktiv marknadsplattform och via Hammarby hoppas vi givetvis på att öka populariteten hos vårt varumärke, säger Marcus Thollin, marknadschef för eget öl och cider på Spendrups.

 

 

I Gränges produktportfölj finns en rad olika öl- och pilsnersorter. Allt ifrån lättöl till starköl. Gränges pilsner på 5,0 procent och en ljus lager på 33 cl, som kommer i en grön burk, finns redan nu i Systembolagets beställningssortiment. Gränges Klass I på 2,1 procent säljs i dagligvaruhandeln.

 

Bajen Bar

Bajen Bar är belägen på Colosseum under Tele2 Arena. Baren öppnar tre timmar innan varje hemmamatch och väl på plats får man bland annat träffa olika Bajenprofiler och man får redan på startelvan lite tidigare än alla andra.

 

Avtalet mellan Hammarby Fotboll och Gränges är skrivet på fem år och det gör Gränges till huvudpartner och branschexklusiv dryckespartner till klubben.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS