toggle menu

ANNONSER

Grow Söderort tar sats inför 2017!

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Sommaren 2013 drogs ”Säkra tillväxten i Söderort” igång, ett projekt som snart bytte namn till det nuvarande. Sedan dess har Bajen Fans, tack vare stort stöd från privatpersoner och företagare, kunnat dela ut 228 säsongskort och över 1000 lösbiljetter till grönvita ungdomar som har det knapert.

 

Kampanjen inför 2017 års fotbollssäsong är nu igång! Grow Söderorts syfte är alltså att samla in pengar till säsongskort för ungdomar som av olika skäl inte kunnat bekosta detta själva. Brobryggarna, Mötesplats Vårberg och LOS Fruängen finns bland de föreningar som man stöttat, medan resterande del av säsongskorten delats ut till ungdomar genom nomineringar.

 

Om du vill nominera dig själv eller någon annan – skicka då ett mail till christoffer@bajenfans.se med en motivering och fullständigt namn samt postadress, telefonnummer och mailadress för den nominerade. Bajen Fans och Hammarby Fotboll utser sedan i samverkan de ungdomar som tilldelas säsongskort.

 

Och ju mer pengar som kommit in till Grow Söderort, desto fler kan man förstås stötta på det här sättet. Enklast är att skicka en enskild gåva till bankgironummer ‪837-5313‬ och märka inbetalningen med ”Grow Söderort”. Om du är företagare, så kan du kontakta Grow Söderort via christoffer@bajenfans.se för ytterligare information. Man siktar på att hitta åtta företag som bidrar med 5000 kronor vardera.

 

I onsdags påbörjades kampanjen, och möjligheten att nominera finns kvar ända till den 15 mars. Den 20 mars annonseras sedan vilka som blivit tilldelade säsongskort till kortsideklacken. Utöver själva säsongskortet, kommer Bajen Fans och Hammarby Fotboll även att bjuda in ungdomarna till supporterträffar; mötesplatser där de kan träffas och utvecklas tillsammans.

 

Om du vill ha mer information om Grow Söderort, kontakta Christoffer via christoffer@bajenfans.se, på Twitter eller i samband med en match.

 

Foto överst: Henric Wauge/Hammarby Foto

 

Comments

comments

ANNONS