toggle menu

Hammarby förlänger med Emma Westin

Av Marcus Bolldén, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby är överens om ett nytt tvåårsavtal med kantspringaren Emma Westin. Läs mer nedan.

 

– Emma har visat en stigande utveckling varje år och hennes start på 2022 var strålande. Emma sätter alltid laget först och vi är glada att ha två nya säsonger tillsammans att se fram emot, säger sportchef Johan Lager. 

 

Precis innan årsskiftet till i år stod det klart att Emma åter var tillbaka på ”Kanalplan” med studierna på andra sidan Atlanten avklarade. Den genombrottsstarka 24-åringen var en av Bajens viktigaste pjäser med sina 11 poäng på 23 matcher när återkomsten till finrummet blev ett faktum 2020. Efter en stark start på tävlingsåret under vårens cupspel skulle ett par efterhängsna skavanker göra att det endast blev fem allsvenska framträdanden i år – med start i första respektive sista omgången. Nu står det alltså klart att tiden på Södermalm fortlöper i minst två år till.

 

 

– Jag är superglad för att få fortsätta vara en del av den här klubben och jag hoppas kunna bidra till att laget fortsätter att ta steg framåt kommande åren. Förra säsongen blev inte som jag hade tänkt mig, men jag ser fram emot en ny säsong med nya möjligheter att utvecklas både individuellt och som lag. Jag tror starkt på att Hammarby är rätt miljö för mig att nå mina egna mål och ambitioner, säger Emma.

 

Foton: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS