toggle menu

ANNONS

Hammarby Fotboll förlänger samarbetet med Clinton

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Clinton Mätkonsult AB har länge varit en partner till Hammarby Fotboll och nu står det klart att avtalet som officiella partners för både herr- och damlaget förlängs över 2021.

 

Förutom officiell partner till både herr- och damlaget, där Clinton bland annat kommer synas på båda lagens strumpor kommande år, är företaget även stolt partner till Samhällsmatchen.

 

– Vi är enormt stolta och glada över att vi kunnat förlänga med Hammarby Fotboll två år till. Vi ser fram emot att vara med på herrarnas resa med att etablera sig i toppen av Allsvenskan över en längre tid och damernas återtåg till Damallsvenskan. Det finns självklart ett strategiskt beslut kring att förlänga med Hammarby för att bygga vårt varumärke och ta del av det affärsnätverk som klubben driver. Men främst ligger klubben oss väldigt varmt om hjärtat och vi uppskattar det arbetet som Hammarby Fotboll gör för barn och ungdomar i vårt närområde genom Samhällsmatchen och BUS (Bajens Unga Supportrar), säger Johan Nyström, vd för Clinton.

 

– Att vi fortsätter att fördjupa det här samarbetet, på flera plan i vår verksamhet, är vi självklart väldigt stolta över och vi ser med stor tillförsikt fram emot de kommande två åren, säger Mats Åberg, Key Account Manager på Hammarby Fotboll.

 

Om företaget:

Clinton Mätkonsult AB är ett mättekniskt konsultföretag som är verksamma främst inom bygg, anläggning och fastighetsbranschen. Grundaren Johan Nyström är fortfarande vd för Clinton Mätkonsult AB som i dag har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Klicka här för att läsa mer om företagets tjänster.

 

Vill ni boka en utstakning eller lägeskontroll av Clinton? Uppge Bajen2020 vid er förfrågan och 10 procent Bajenrabatt!

 

Vill ni också bli partner till Hammarby Fotboll 2020? Läs mer och skicka en intresseanmälan här!

 

Foto: Therese Back

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS