toggle menu

Hammarby Jets igång i Mälarserien

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

I helgen åkte Hammarby Jets till Visby för den första omgången av Mälarserien i fotboll, för spelare med någon form av funktionshinder. Fyra matcher skulle spelas, tre på lördagen och en på söndagen. Jets spelar i division 2/3 med totalt nio lag, som senare på säsongen kommer att delas upp i Division 2 och 3. Hammarbys ledare Tomas Reinicke berättar här om matcherna på Gotland.

 

 

Match 1 mot Tellus från Västerås:
– Tellus är ett av seriens bästa lag. Jets började starkt och höll 1-1 en bit in i andra halvlek, men ett par markeringsmissar gjorde att Tellus kunde vinna med 3-1.

 

Match 2 mot Gute från Visby:
– Det är alltid jämna matcher mot Gute och detta var inget undantag. Matchen slutade med förlust 2-3, efter att Hammarby haft ledningen med 2-1.

 

Match 3 mot Karlslund från Örebro:
– Även här blev det en uddamålsförlust, 1-2, efter ett bortdömt mål för Jets och ett sent segermål för Karlslund.

 

Match 4 mot Roslagen från Norrtälje:
– Trots en del krämpor från första speldagen så startade Jets bra och fick en tidig straff som gav 1-0, som sedan blev till 2-1, men återigen tappade vi ledningen och matchen slutade 2-2. Omgångens första poäng!

 

– Totalt sett så kan man säga att vi spelade bättre än vad resultaten visar. Hammarby Jets vill tacka Bajen Fans Gotland och övriga Hammarbyiter som var där och hejade på oss.

 

 

Läs mer om Hammarby Jets här!

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS