Av Redaktionen, Publicerat för 6 år sedan.
Onsdagen den 10 oktober bjöd S:t Eriks bryggeri in till oktoberfest och en guidad tur runt deras bryggeri. Under kvällen fick ett gäng glada Hammarby-supportrar en grundkurs i ölbryggandets ädla konst, samtidigt som S:t Eriks bryggmästare berättade om hur bryggeriet startade och hur det egentligen går till när man tar fram och utvecklar nya spännande ölsorter. Se filmen från kvällen ovan.
Efter en uppskattad rundtur fortsatte kvällen självklart i festens tecken, med avsmakning av S:t Eriks egna oktoberfestöl och traditionell tysk matkultur i form av bratwurst, knödel och surkål. Och är det något som vi vet att våra supportrar är oslagbara på så är det ju faktiskt att skapa festlig stämning, både på våra läktare och när de blir bortbjudna på galej. En bejublad Bajen-hjälte klev också fram och tog täten i ett par äkta, och trots oktobernattens kyla, kortbyxade lederhausen.
Andra uppskattade inslag under kvällen var besöka av både huvudtränare Stefan Billborn och sportchef Jesper Jansson som tog sig tid att svara på frågor om allt ifrån taktiska justeringar, spelarutveckling och sina egna favoritöl.
Kvällen avslutades som sig bör i glada vänners lag. Med mera mat och dryck, med allmän allsång av både supporterramsor och tyska bierhalls-visor och med tonsäkert umpa-umpa komp från de slitstarka herrarna i Alpen Kapelle.
Och till alla som hade möjlighet att göra oss sällskap, tack för att ni kom!
Hammarby Fotboll & S:t Eriks bryggeri
Publicerades för 1 år sedan
Publicerades för 1 år sedan
Publicerades för 1 år sedan
Publicerades för 1 år sedan
Publicerades för 1 år sedan
Comments