toggle menu

Huski Chocolate ny huvudsponsor till Hammarbys damlag

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 4 år sedan.

Vid lördagens hemmamatch kommer Huski Chocolate att pryda Hammarbys damlags matchtröjor. Det är startskottet på ett minst fyraårigt samarbete, där Huski Chocolate blir huvudsponsor till Hammarby Fotboll.

 

Lagom till att säsongen går in i sista tredjedelen gör Hammarbys damlag klart med ny huvudsponsor. Hammarbys vd Henrik Kindlund ser samarbetet med Huski Chocolate som ett viktigt tillskott i satsningen mot – och etableringen i – Damallsvenskan.

 

– Vi ser det som en självklarhet att Hammarby Fotboll ska ha representationslag i landets högsta serie på både dam- och herrsidan. Det ekonomiska tillskott som detta partnerskap innebär kommer ge oss förutsättningar och det bränsle vi behöver, för att avsluta serien på bästa sätt och ta klivet tillbaka till fotbollens finrum, säger han.

 

 

Huski Chocolate är ett internationellt varumärke och är bland annat stor sponsor inom Formel 1, och inte minst till Hammarby Bandy. Det nya avtalet med Hammarby innebär att Huski Chocolate tar klivet in i svensk fotboll.

 

– Vi är så klart mycket glada över att vi med gemensamma krafter nått denna överenskommelse med Hammarby. Vi etablerar nu ett omfattande samarbete genom att vi tar rollen som huvudsponsor till Hammarby Fotboll. Vi vill vara med och vara en stark aktör som hjälper till att stärka damernas satsning att ta sig tillbaka till Allsvenskan, och väl där utveckla laget till ett etablerat allsvenskt topplag. Vi är ett entreprenöriellt företag med en stark vinnaranda som både vill och vågar satsa för att ta oss till de största scenerna, så Hammarby Fotboll kändes definitivt som den bästa och mest relevanta partnern för oss, säger Jon Sten, vd Huski Chocolate Sverige.

 

Hammarby Fotbolls marknadschef Patrik Blomquist gläds åt det nya samarbetet.

– Under en säsong som på många sätt varit väldigt utmanande och speciell så känns det självklart extra roligt att kunna presentera en ny huvudsponsor till klubben. Huski Chocolate har dessutom valt att göra en långsiktig satsning, som kommer att göra stor skillnad för vår verksamhet. I en tid då många pratar om behovet av att göra ordentliga satsningar och ge kvinnliga idrottare bättre förutsättningar, så är det ändå bara de faktiska investeringarna som Huski Chocolate nu gör, som kan göra det till verklighet. Vi är så klart både glada och stolta över att de valt att bli partner till Hammarby Fotboll och vi ser fram emot ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete, säger han.

 

 

Om Huski Chocolate

Huski Chocolate är ett svenskt företag som tillverkar och säljer varm och kall chokladdryck i ett växande antal länder världen över. Huski Chocolate innehåller ingredienser av högsta kvalitet. Dessutom har företaget utvecklat och lanserat en proteinförstärkt chokladdryck som kommer att finns tillgänglig för spelarna i samband med träning och match.

 

Läs mer på deras hemsida: www.huskichocolate.com.

 

Foton: G40 Studio

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS