toggle menu

ANNONS

I dag 15.00 startar vi om säsongskortsförsäljningen

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Efter hårt arbete med att säkerställa nyförsäljningen, kan vi nu meddela att försäljningen stöpts om och startas igen klockan 15 på onsdagen. Du hittar försäljningen i fliken Säsongskort här ovan. Specifik plats på arenan väljer du nu helt själv; webbköp gäller i första hand, men kontaktinfo till servicecentret (som också öppnar 15.00) finns i artikeln. Vi beklagar måndagens besvär och tackar för tålamodet. 2752 säsongskort finns just nu kvar.

 

Efter ett idogt arbete att säkerställa nyförsäljningen av säsongskort, kan vi alltså nu meddela att vi startar försäljningen igen klockan 15 i dag onsdag, om än under lite andra former än det som var tänkt. Du kommer nu att kunna välja specifik plats på arenan helt själv, så vi hänvisar i första hand till webbköp. Försäljningen kommer att ske via denna länk.

 

Vi beklagar all frustration och förlust av värdefull tid som detta åsamkade er alla under måndagen, men vill tacka för ert outtröttliga tålamod. Stort tack! Nu visar vi den här delen av Europa hur man säljer säsongskort. Det finns 2752 säsongskort kvar efter att 876 säsongskort reserverades redan under måndagen, tack vare hårt arbete i servicecentret och ren vilja från supportrarnas sida. Så nu klockan 15.00 kör vi igen; mot 16 000! Tillsammans är vi Hammarby.

 

De som redan reserverat säsongskort via telefon under måndagen ska fortfarande logga in på Mitt Hammarby och betala sina reservationer.

 

Vårt servicecenter, som du når på 08–462 88 13, öppnar i dag onsdag klockan 15 och håller öppet till 19.

 

Öppettider servicecenter:
I dag kl 15-19
Torsdag kl 9-17
Fredag kl 9-15

 

Foto överst: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS