toggle menu

ANNONS

Intresseanmälan för Hammarby IF FF:s årsmöte

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Onsdagen den 15 mars kommer Hammarby IF FF:s årsmöte att hållas klockan 18:30 på Södra Teatern, adress: Mosebacke Torg 1-3, 116 46 Stockholm. Inför årsmötet skickas en intresseanmälan ut för planeringens skull och att få en uppfattning om förväntat antal deltagare på mötet.

 

Årsmötet är föreningens högst beslutande organ, ett tillfälle där du som medlem kan göra din röst hörd och delta i viktiga beslut. Bland annat kommer inkomna motioner att behandlas och val till förtroendeposter att genomföras. Både motioner och valberedningens förslag kommer att kommuniceras i Hammarby Fotbolls kanaler inför mötet. Dörrarna till Södra Teatern slår upp redan kl. 17:00 och på plats kommer det att finnas möjlighet att köpa både mat och dryck.

 

Hammarby IF FF har över 20 000 medlemmar, vilket är oerhört många röstberättigade. En fråga som varit aktuell i samband med de senaste årens årsmötet är hur vi som förening kan öka deltagandet på årsmötet där olika alternativ diskuterats. En sak som utretts av föreningen är huruvida det skulle vara möjligt att kunna följa årsmötet digitalt (via livestream) och därigenom ha möjlighet att – på ett säkert sätt – rösta och interagera med det fysiska årsmötet. Det finns i dagsläget ingen hållbar, säker och tillräckligt kostnadseffektiv teknisk lösning för att genomföra digitala omröstningar med så många potentiella deltagare, samtidigt som ingen deltagare heller ska sakna rösträtt. Därför kommer mötet inte att sändas digitalt, således krävs alltså fysisk närvaro. Föreningen har inlett dialog med olika tjänsteleverantörer med målet att hitta en hållbar lösning för att digitalisera årsmötet framgent.

 

Du som medlem kommer under fredagen få en inbjudan till årsmötet via mejl. Alla medlemmar – oavsett intresseanmälan eller ej – är välkomna att delta på mötet. 

Har du inte fått någon inbjudan? Kontakta 

 

Frågor? 

Kontakta: 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS