toggle menu

ANNONS

Joseph Aidoo till KRC Genk

Av Love Gustafsson, Publicerat för 7 år sedan.

På måndagen stod det klart att Joseph Aidoo lämnar Hammarby för belgiska KRC Genk. Övergången sker med omedelbar verkan vilket betyder att Joseph har gjort sin sista match i Hammarbytröjan för den här gången.

 

 

Joseph Aidoo fanns inte med i den slutgiltiga matchtruppen när den presenterades en timme före avspark inför Hammarbys hemmamatch mot IF Elfsborg. Istället befanns sig mittbacken i Genk för att slutföra den övergång som nu alltså är helt klar.

 

 

– Joseph har haft en mycket fin utveckling i Hammarby och vuxit ut till en försvarsspelare av hög kvalitet. Han har gjort stor nytta för klubben under sin tid här och vi är glada för Josephs skull att han fått ta det här steget ut på kontinenten. Det här är ett kvitto på att vi har en god utvecklingsmiljö i Hammarby, och det är på det här sättet vi vill jobba med unga spelare – att utveckla dem och sälja dem vidare till större klubbar, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson.

 

 

Joseph kom till Hammarby sommaren 2015 och debuterade i allsvenskan på hösten samma år. Ett år senare etablerade han sig i den grönvita startelvan, och har sedan dess varit given i mittförsvaret, fram tills nu när det alltså blir spel i den belgiska högstaligan.
Totalt gjorde Joseph 27 allsvenska matcher för Hammarby och ett mål.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS