toggle menu

Julia Ekholm tillbaka i Hammarby

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

När skadesituationen var som värst, under våren i fjol, kom hon in som en räddande ängel. Nu är hon klar för hela nästa säsong i den grönvita tröjan. Julia Ekholm har skrivit på ett avtal för säsongen 2017 och har redan anslutit till laget. – Vi kände tidigt att ambitionen var att få tillbaka Julia om vi lyckades ta oss tillbaka till Allsvenskan, säger tränare Olof Unogård.

 

Ekholm, som under 2016 studerat och spelat fotboll vid University of Central Florida, tajmade sommarlovet väl när flera i Hammarbys backlinje var skadade. Totalt blev det sju matcher innan Julia återvände till USA. Under november månad var hon uttagen till U20-VM i Papua Nya Guinea, där det blev två av tre starter.

 

Olof Unogård om Ekholms återkomst:
– En bra förstärkning för oss. Julia hade en lyckad sejour här i somras och vi kände tidigt att ambitionen var att få tillbaka Julia om vi lyckades ta oss tillbaka till Allsvenskan. Hon känner flera i laget och är bekant med vårt arbetssätt, så det känns klockrent.

 

– Det känns som att Julia har en potential för att bli en väldigt bra allsvensk back, så vi ska göra vad vi kan för att förverkliga den potentialen. Jag vill också passa på att tacka Maria J Karlsson, på CMG, för gott samarbete i övergången.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS