toggle menu

ANNONS

Klebér Saarenpää tillbaka i Hammarby - tar över U19

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Klebér Saarenpää är tillbaka i Hammarby. Den före detta landslagsbacken har förflutet i klubben som såväl spelare som ledare och är nu klar som tränare för U19-laget. – Jag är mycket glad över att vara tillbaka i Hammarby, säger han.

 

Klebér Saarenpää spelade i Hammarby i två sejourer med en avstickare i danska Vejle däremellan. Han har också tränat den danska klubben, liksom Syrianska FC och har haft ledaruppdrag i Hammarby tidigare. Nu återvänder Klebér och ska ta hand om Hammarbys U19-lag.

 

– Vi är väldigt glada över att få tillbaka Klebér till Hammarby Fotboll, inte bara som tränare utan även som person. Få tränare är lika ambitiösa och målmedvetna i sin tränarroll som Klebér, det ska bli riktigt kul att få jobba tillsammans igen. Hans profil är helt perfekt för oss då han har spelarbakgrunden från på högsta nivå, varit tränare på tipselitnivå och nu sista åren samlat på sig en gedigen tränarerfarenhet i Allsvenskan, Superettan och i Danmark, säger föreningschef Peter Kleve.

 

Klebér:
– Jag är mycket glad över att vara tillbaka i Hammarby. Mycket har hänt sedan jag vart här sist och vissa saker är sig lika. Det ska bli kul att bidra till att akademin tar ytterligare steg i den process man är i och som utvecklas i en snabb takt.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS