toggle menu

ANNONS

Köp matchprogrammet mot BP!

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Några dagar efter cuptriumfen är det dags för ny hemmamatch på Tele2 Arena och därmed också nytt matchprogram, som finns att köpa utanför arenan. Ur innehållet: Intervju med August Mikkelsen, BP:s tränare Olof Mellberg och Markus Karlsson. 
– Vi hoppas på matchprogramseffekten, säger redaktör Hagström.

 

Vad menas med “matchprogramseffekten”?
– Jo, påfallande ofta har det under de år vi gett ut Supportrarnas Matchprogram blivit så att den som pryder omslaget gör en bra match. I cupfinalen hade vi Madelen Janogy på “ettan” och det känns ju verkligen som rätt val i efterhand. Till herrmatchen mot BP har vi August Mikkelsen på omslaget. Vågar vi hoppas att han i likhet med Janogy står för två mål i en segermatch? Just Mikkelsen är också den spelare som figurerar i numrets huvudintervju. Han berättar bland annat om den 40-kilos hälleflundra han drog upp en gång.

 

– Vi har också haft ett bra snack med BP:s tränare Olof Mellberg inför matchen. Han är rätt sparsam med mediaengagemang, men ställde upp för en intervju med matchprogrammet. Ett annat kul inslag i det här numret är ett möte mellan två barndomsvänner – där den ene, Markus Karlsson, nyss gjort succé i A-laget och den andre, Pelle Tolgraven, blivit kvar på läktaren.

 

Cupfinalprogrammet som du nämner sålde slut utanför arenan. Finns det något sätt att få tag på det?
– Ja, en matchdag som cupfinalen är helt annorlunda jämfört med hur det är vid vanliga matcher och vi hade behövt fler program vid arenan. Men vi ser alltid till att ha ett antal arkivexemplar och programmet går att beställa i Matchprogrammets webbshop.

 

 

Dagens program för Hammarby-BP säljs på 69:ans Spel & Tobak från eftermiddagen, av ambulerande säljare på Södermalm och utanför arenan. Både det och cupfinalprogrammet samt tidigare program och matchprogrammets bokutgivning finns att beställa i Supportrarnas Matchprograms webbshop.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS