toggle menu

ANNONS

Köp matchprogrammet mot Elfsborg i kväll!

Av Redaktionen, Publicerat för 6 år sedan.

Det är inte längre så många klubbar i den svenska fotbollen som gör ambitiösa tryckta matchprogram längre, men hos Hammarby håller gänget bakom Supportrarnas Matchprogram fanan högt. Ännu en av dessa saker som gör Bajen unikt. Varje match bjuds 32 sidor Bajenläsning, gjord för detta tillfälle. Det aktuella numret innehåller 13 texter av olika sorter – från den stora huvudintervjun som denna gång är med Muamer Tanković, till kuriosainslag som artikeln om Bajenpartiets biralopp.

 

Programmet synar motståndarlaget, både i krönikeform och genom att intervjua tränaren. Där finns den nödvändiga statistiken och laguppställningarna. Programmet har tittat på närmare på Hammarbyfansens benägenhet att stötta olika Bajenverksamheter ekonomiskt, från att samla in till en förvaringscontainer åt rugbyn till att stötta nya klubbhuset vid Årsta IP.

 

I detta nummer också lite släktforskning – det har visat sig att Hammarbys grundare A.R. Schönthal har en släkting i säljkåren som förser Hammarbypubliken med matchprogram. Dessutom: supporterpanelen, damhandboll, den grundliga serien om Kennedys alla säsonger (framme vid 2015), Vi3.

 

Allt som allt massor av unik läsning om din favoritklubb. Köp av säljarna utanför arenan, på Söders krogar eller i 69:ans Spel & Tobak. 30 kronor kontant eller via Swish till 1234 1817 98.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS