toggle menu

ANNONS

Köp matchprogrammet mot MAIF!

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Dags för hemmamatch igen och därmed en utgåva från Supportrarnas Matchprogram, den 235:e sen starten 2008. I numret Hammarby-Mjällby får vi lära känna Tesfaldet Tekie lite närmare. Han berättar bland annat hur mycket spelarna uppskattade när Bajen Fans besökte Årsta och berättade för alla nya spelare om Bajens kultur och historia.

 

Programmet har också träffat en spelare från Hammarbys just nu bästa lag – Jonna Andersson – som intervjuas om hur det är att återvända till allsvenskt spel efter fyra professionella år i Chelsea FC.

 

I serien “Bilden berättar” tar programmet oss tillbaka till 1980, när dåvarande nykomlingen Mjällby AIF gjorde ett försök att värva Putte Ramberg och Thom Åhlund från Bajen. Det blev ramaskri på Söder med omnejd och när någon klottrat “Bomba Mjällby” kände Hammarbyspelarna att det nog var i Bajen de hörde hemma ändå.

 

Genomgången av klassiska matchtröjor har landat vid 1983 års modell med 1X2-reklam – av många ansedd som den absolut bästa tröja vi haft.

 

 

Programmet köper du utanför arenan, i 69:an Spel & Tobak eller av säljare på Söder innan match. Det går också att beställa i Supportrarnas Matchprograms webbshop.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS