toggle menu

ANNONS

Köp matchprogrammet mot Örebro

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Lördagsmatch – då kan du köpa ditt program redan på Söder innan matchen. Eller i supporterarrangemanget “Party in the Park” i Grynkvarnsparken i i närheten av Gullmarsplan. Supportrarnas Matchprogram kommer att ha säljare tidigt ute på dessa platser men också sälja utanför arenan som vanligt. Vad innehåller då numret mot Örebro SK? Programmets redaktör Magnus Hagström berättar mer.

 

– Jag skulle vilja framhålla mixen, säger han.

 

– Den som läser matchprogrammet ska både få en guide till matchen med aktuella intervjuer, statistik, laguppställningar OCH material som jag vill kalla “kulturellt” – sådant som definierar vad Hammarby är för något. Hur kommer det sig att vår klubb förmår engagera mer  än någon annan i Sverige? Vi vill ringa det där som gör Hammarby till Hammarby. Därför samsas de aktuella spelar- och tränarintervjuerna med exempelvis vinjetten “Hammarbyism” där vi gör nedslag i olika former av supporteraktivism. Och det är därför vi betar av historiska händelser och skriver om annan Hammarbysport.

 

Låter bra allt det där – men kan du bli lite mer konkret? Vad innehåller just det här numret?
– OK. Spelarintervjun denna gång är med Joseph Aidoo och i den har vi också talat med Hammarbys chefsscout Mikael Hjelmberg som var en nyckelperson när ghananen värvades. Huvudnumret i bortalagsmaterialet är förstås snacket med tränaren Alexander Axén, som alltid bjuder på något intressant i intervjuerna. Supporterpanelen svarar på frågor om hur de ser på årets silly season. Johnny “Ultrish” Holmqvist får berätta om sitt arbete med Bajenpodden.

 

– I avdelningen där vi tittar på övriga Hammarbysporter har vi gjort en koll på hur det står till i lagsporterna med höst-vår-säsong. “Ingenjör Schönthal svarar” är ett kul inslag som denna gång behandlar hur mycket Södermalm Bajen är egentligen. Damlaget har en sida och där analyseras första halvan av säsongen. Vi grattar en en gammal hjälte som fyller 55 år; Sulo Vattovaara, och den historiska serien är framme vid 1939-40 då Hammarby för andra gången var uppe i fotbollsallsvenskan.

 

Matchprogrammet kostar 30 kr och kan betalas kontant eller via Swish-numret 1234 1817 98.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS