toggle menu

ANNONS

Köp och läs Göteborgsprogrammet!

Av Redaktionen, Publicerat för 2 år sedan.

Om inget oförutsett inträffar kommer Mads Fenger att göra sin allsvenska match nummer 100 i Hammarbytröjan mot IFK Göteborg. Ja, så många har det faktiskt blivit för dansken som kom till Hammarby 2017. Supportrarnas Matchprogram har tajmat in jubiléet och bjuder på en stor spelarintervju med Mads – en text som blir något av ett porträtt av en spelartyp som inte står för de dramatiska utspelen utan gör jobbet i det tysta.

 

Programmets redaktör Magnus Hagström berättar att de ändå kände lite oro inför publiceringen:
– Den här veckan har vi ju haft två hemmamatcher på kort tid och programmet till Göteborgsmatchen skickades på natten efter Varbergsmatchen. Vi var lite oroliga att Mads, som stod på två varningar innan Varbergsmötet, skulle dra på sig ytterligare ett gult kort och därmed bli avstängd. Han lyssnade dock på oss och höll sig i skinnet!

 

Förutom Fengerporträttet har programmet förstås en intervju med bortalagets tränare. Mikael Stahre har faktiskt bakgrund som ungdomstränare i Hammarby och han drar sig till minnes att han tränade Bajens P81:or med “Totte” Gerrbrand i laget. Redaktionen har också träffat en läktarveteran – Leif som såg sin första match 1960 och som började åka på bortamatcher 1960-talet. Fotograf och reporter tittade lystet på programsamlingen från 60-talet och framåt och lyssnade med stort intresse hur det var att åka till Tornévallen i Gunnarstorp 1966.

 

Lite pepp inför kommande damderby på Nya Söderstadion/Tele2 Arena bjuds också, och en titt på Hammarby Hockeys nysatsning och en hel del annat.

 

32 sidor, 40 kronor kontant eller via Swish till säljarna utanför arenan och på Söder. Även i 69:ans Spel & Tobak efter lunch under matchdagen. För den som vill ha ett exemplar hemskickat finns Supportrarnas Matchprograms webbshop.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS