toggle menu

ANNONS

Dubbelt hemma - köp stödplåt och vinn en signerad matchtröja

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

I helgen är det dubbla hemmamatcher. Kvarnsveden kommer till Hammarby IP klockan 14.00 på lördagen och Djurgården besöker Tele2 Arena klockan 14.30 på söndagen. Du som köper en stödplåt till någon av matcherna är med och tävlar om en matchtröja vardera – signerad av spelaren som utses till Bajens bästa av matchvärdarna.

 

Alla som köper en matchspecifik stödplåt till dagens hemmamöten via (den här länken till Kvarnsveden och den här länken till Djurgården) eller swishar till 123 155 64 71 (50 kronor per stödplåt) är med i tävlingen. Köper du plåten via länken är du automatiskt med. Swishar du behöver du däremot uppge din mailadress och avsedd match i meddelandefältet i samband med betalningen för att registreras i tävlingen. 

 

Hittills har vi åtta vinnare.

Herrvinnarna är Tove, Linus, Arvid, Mikael, Åsa och Ann som vunnit tröjor signerade av Davor Blazevic, Tim Söderström, David Fällman, Abbe Khalili, Aron Johannsson och Junior.

Damernas vinnare är Maria, Petra, Mats och Niklas som vunnit tröjor signerade av Hanna Lundkvist, Emilia Larsson, Carol Rodrigues och Emma Westin. 

Tävlingen fortsätter och gäller alla seriematcher på hemmaplan under 2020. 

Tack för ditt stöd!

 

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS