toggle menu

ANNONS

Köpt säsongskort innan årsskiftet? Sista chansen att boka pottbiljetterna är i dag!

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

För en vecka sedan släpptes pottbiljetterna till hemmamatcherna i Svenska Cupen, för de säsongskortsinnehavare som köpte sina säsongskort innan årsskiftet och på så sätt fick gruppspelet på köpet. I skrivande stund har en bit över 6000 pottbiljetter bokats till såväl Varberg som Dalkurd hemma för herrarna och för damernas hemmaderby mot AIK återstår ca 40 pottbiljetter att hämta ut. Sista chansen att hämta biljetterna är i dag kl 23.59. Observera alltså att själva säsongskortet i sig ej (!) är giltigt som entré vid cupmatcherna. Mer information och länk hittar du nedan.

 

I samband med att pottbiljetterna släpptes förra onsdagen (16/1) skickades ett mail ut med instruktioner om hur du går tillväga för att boka dina platser. Här följer den informationen, steg för steg:

 

1. Logga in på hammarbyfotboll.ebiljett.nu (med samma uppgifter som till Mitt Hammarby, när du förnyade kortet innan årsskiftet). Om du inte kommer ihåg lösenordet klickar du “Glömt lösenord” och följ instruktionerna.

2. Klicka på “Mina potter”.

3. Välj det antal plaster du vill ha till önskad match.

4. Klicka på “Lägg till”.

5. Välj plats/platser på den sektionen du är berättigad för och klicka på “Gå vidare” (OBS: om det finns dåligt med platser för den kategorin du valde, t.ex SVC Sitt, så gå tillbaka och testa någon av de andra kategorierna (SVC Aktiv Långsida/SVC Aktiv Kurva).

6. Klicka på “Godkänn köp och användarvillkoren” samt “Slutför”.

7. Klart! Inom några minuter får du ett mail med din/dina biljetter. Du hittar de även under fliken “Mina köp” om bokningen genomförts som den ska.

 

Sista chansen att boka dina pottbiljetter är i kväll (23/1) kl 23.59. För frågor finns vi på biljetter@hammarbyfotboll.se och vi har även öppet på servicenummer 08-462 88 13 i morgon torsdag kl 13-17 samt extraöppet på fredag mellan kl 9-12.

 

För det vanliga biljettsläppet till Svenska Cupen gäller sedan följande datum:

28 januari kl 10: Förköp till herrarnas två matcher för säsongare och medlemmar (till den 29/1 kl 10).

29 januari kl 13: Allmänt biljettsläpp för samtliga tre matcher.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments