toggle menu

Måndag 10.00: Förköp till damernas hemmapremiär på Tele2 Arena

Av Redaktionen, Publicerat för 2 år sedan.

Lördag den 26 mars inleder som bekant damerna säsongen i OBOS Damallsvenskan på Tele2 Arena hemma mot Eskilstuna United. Tisdagen den 1 mars klockan 13 sker det öppna biljettsläppet och dagen innan, måndag den 28 februari från klockan 10, har säsongare på både dam- och herrsidan samt medlemmar till Hammarby IF FF förtur på plåtarna. Observera att du som säsongskortsinnehavare till “Kanalplan” behöver boka upp en fri pottbiljett.

 

I premiären av OBOS Damallsvenskan vankas alltså den första av tre matcher för året på andra bron – när Hammarby och Eskilstuna United sparkar igång ligaspelet lördagen den 26 mars. Läs mer om satsningen samt årets matchläggning här. Den 10 oktober 2021 putsades det tidigare publikrekordet på 9413 åskådare till 18 537. I slutet av mars vet vi om den siffran får anledning av revideras ytterligare. 

 

Viktig information för säsongskortsinnehavare på damsidan

 

Alla med säsongskort till Hammarby IP kommer få en pottbiljett per säsongsplåt att boka till matchen. Du behöver alltså inte köpa en ny biljett, utan matchen ingår genom att du bokar den fria pottbiljetten. Detta kan göras i samband med att förturen drar igång under måndagen, och du kan även köpa extra biljetter i samma veva.

 

Datum för biljettsläpp

 

Måndag 28 februari 10.00 – tisdag 1 mars 10.00: Förköp för säsongare (till både OBOS Damallsvenskan och Allsvenskan) samt medlemmar i Hammarby IF FF.
Tisdag 1 mars 13.00: Allmänt biljettsläpp.

 

Priser (exkl. serviceavgift)

 

Långsida (sittplats): 200 kronor
Kurva (sittplats): 150 kronor
Kortsida (klack): 100 kronor
Bortastå: 100 kronor

 

Samtliga biljetter finns även som ungdomskategori för 50 kronor. Observera att försäljningssidan är densamma som till herrarnas hemmamatcher (hammarbyherr.ebiljett.nu) – detta på grund av att matchen spelas på Tele2 Arena.

 

Foto: Kenta Jönsson

ANNONSER

Comments

comments