toggle menu

ANNONS

Matchdag - Avspark 14.30 i Falkenberg

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Hammarby åker till västkusten för att möte Falkenberg. Klockan 14.30 börjar matchen, och här hittar du matchinfo och länkar till Dplay, där matchen sänds, och till stödplåtar.

 

Hammarby ligger med nio omgångar kvar sex poäng från Europaplatserna. Jumbon Falkenberg har fyra poäng till IFK Göteborg på kvalplats och fem till Helsingborg och AIK precis där ovanför. Eftermiddagens drabbning i Falkenberg blir således en match där tre poäng skulle betyda oerhört mycket för båda lagen för att påbörja en säsongsavslutning med en klar målsättning.

 

Klicka här för att se den uttagna matchtruppen

 

HTV: Björklund – “Vi måste vinna den här matchen”

 

 

Huvuddomare för dagen är Glenn Nyberg som till sin hjälp har Christian Tennstedt och Johan Thalin som assisterande domare, och Joakim Östling är fjärdedomare. 

 

Dagens matchsponsor på bortaplan: Bodin Bygg

 

Klicka här för att se tabelläget just nu samt kommande spelschema

 

 

Följ Hammarby via Dplay

För att se Bajen i Allsvenskan är det Dplay-abonnemang som gäller och om du ännu inte registrerat ett konto hänvisar vi att göra så via den här länken. Du kan även gå via bilden nedan.

 

 

Lös stödplåt 

För dig som vill stötta klubben lite extra hemma i tv-soffan är det fortsatt möjligt att köpa stödplåtar – klicka här. Det går även att swisha till nummer 123 155 64 71 (50 kronor st). 

 

 

Foto överst: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS