toggle menu

Matchdag: Avspark 15.00 hemma mot Mallbacken

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

10 omgångar återstår av årets säsongen och efter förra helgens resultat skiljer nu endast en poäng mellan Bajen och Morön på den närmsta uppflyttningsplatsen. I dag gästar tabellsjuan Mallbacken och precis som på senaste två hemmamatcherna kommer 50 supportrar finnas på plats på den västra huvudläktaren. Mer inför finner du nedan.

 

HTV: “Fullt fokus på oss själva”

 

Dajan Hashemi har börjat hitta formen på allvar och berättar här om sitt snart första hela år i klubben. Hon går även in på lagets spelmässiga utveckling sedan första vinterpasset, men att det fortsatt är fullt fokus och hårt jobb som gäller – en match i taget – ända in i mitten på november. Se intervjun nedan.

 

 

Klicka här för att se den uttagna matchtruppen

 

Inför matchen är Hanna Folkesson fortsatt den enda som riskerar avstängning vid nästa gula kort.

 

Huvuddomare för dagen är Daniel Tekeste som till sin hjälp har Oscar Selberg Hidborn och Joakim Gidmark som assisterande domare.

 

Dagens matchvärd är nya huvudsponsorn Huski Chocolate. Det var under fredagen som det minst fyraåriga samarbetet lanserades – en viktig pusselbit i satsningen mot finrummet. Klicka här för att läsa mer

 

 

Klicka här för att se tabelläget samt kommande spelschema

 

Lös stödplåt – tävla om signerad matchtröja

För dig som vill stötta klubben lite extra hemma i tv-soffan är det fortsatt möjligt att köpa stödplåtar och du som gör detta inför varje hemmamatch har chans att vinna en signerad matchtröja från Matchens Lirare i grönvitt. Klicka här för att göra detta till Mallbacken hemma. Det går även att swisha till nummer 123 155 64 71 (50 kronor/st) – observera att det krävs att du skriver in din mailadress i meddelandefältet för att vara med och tävla om tröjan. 

 

 

Hela Bajens säsong i Elitettan sänds på sportexpressenplay.se – du kan välja mellan ett månadsabonnemang (299 kr/månad) eller pay per view för att köpa endast enskilda matcher (139 kr/match)

 

Foto överst: G40 Studio

ANNONSER

Comments

comments