Matchdag: Avspark 17.30 hemma mot Jitex

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Sex omgångar återstår – mot tre motstånd. Den här veckan står dubbelmöte med tabellfemman Jitex på schemat. I eftermiddag är det avspark klockan 17.30 på Hammarby IP och på lördag klockan 15.00 på Åbyvallen. Mer inför dagens möte finner du nedan.

Jitex kommer senast från en 2-1-förlust borta mot Morön. Laget tog ledningen i andra halvlek, och hade goda chanser för fler mål vid både 0-0 och 1-1, men hemmalaget vände och knep samtliga poäng – viktiga sådana för Skellefteå-laget i kampen med Hammarby om den andra uppflyttningsplatsen. Ett Bajen som å sin sida gjorde processen kort med Lidköping i den andra halvleken och klev snabbt upp i en 3-1-ledning (med bud på mer). Två grönvita mål till innebar säsongens andra femetta på Hammarby IP.

HTV: Se sammandraget från ovannämnda storseger.

Klicka här för att se den uttagna matchtruppen.

Inför matchen står Emma Jansson och Hanna Folkesson på tre varningar och riskerar avstängning vid nästa gula kort.

Huvuddomare för dagen är Annica Torkelsson som till sin hjälp har Amanda Nylund Karman och Moa Wettby som assisterande domare.

Dagens matchvärd är Fog & Fönster

Klicka här för att se tabelläget samt kommande spelschema

Lös stödplåt och tävla om en signerad matchtröja

För dig som vill stötta klubben lite extra hemma i tv-soffan är det fortsatt möjligt att köpa stödplåtar och du som gör detta inför varje hemmamatch har chans att vinna en signerad matchtröja från Matchens Lirare i grönvitt. Klicka här för att göra detta till Jitex hemmaDet går även att swisha till nummer 123 155 64 71 (50 kronor/st) – observera att det krävs att du skriver in din mailadress i meddelandefältet för att vara med och tävla om tröjan.

Hela Bajens säsong i Elitettan sänds på sportexpressenplay.se – du kan välja mellan ett månadsabonnemang (299 kr/månad) eller pay per view för att köpa endast enskilda matcher (139 kr/match)