toggle menu

ANNONS

Matchdag - avspark i Solna 14.30

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Årets tredje derby står för dörren, och denna gång är det revansch som gäller för Hammarby som åker till Solna för att möta AIK. Klockan 14.30 börjar matchen, och här hittar du matchinfo och länkar till Dplay, där matchen sänds, och till stödplåtar.

 

Hammarby har en tung vecka att ruska av sig och har alltjämnt chansen att på allvar ge sig in i kampen om Europaplatserna. AIK å sin sida kämpar för att lyfta sig ur bottenstriden, när vi nu går in i säsongens sista tredjedel.

 

Klicka här för att se den uttagna matchtruppen

 

HTV: Björklund – “Vi vet vad matchen betyder”

 

Huvuddomare för dagen är Mohammed Al-Hakim som till sin hjälp har Fredrik Klyver och Mikael Hallin som assisterande domare, och Enzo Vesprini är fjärdedomare. 

 

Dagens matchsponsor på bortaplan: Volkswagen Stockholm

 

Klicka här för att se tabelläget just nu samt kommande spelschema

 

 

Följ Hammarby via Dplay

För att se Bajen i Allsvenskan är det Dplay-abonnemang som gäller och om du ännu inte registrerat ett konto hänvisar vi att göra så via den här länken. Du kan även gå via bilden nedan.

 

 

Lös stödplåt 

För dig som vill stötta klubben lite extra hemma i tv-soffan är det fortsatt möjligt att köpa stödplåtar – klicka här. Det går även att swisha till nummer 123 155 64 71 (50 kronor st). 

 

 

Foto överst: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS