toggle menu

ANNONS

Matchdag: Klassikermöte hemma mot "Blåvitt" – avspark 19.00

Av Redaktionen, Publicerat för 2 år sedan.

Den tjugonde allsvenska omgången står för dörren och vi har en klassisk drabbning framför oss när IFK Göteborg besöker huvudstaden. Nedan hittar du all matnyttig information inför kvällen.

 

Omgång 20 av Allsvenskan

 

Motståndare: IFK Göteborg (11:a i tabellen)
Plats: Tele2 Arena 
Avspark: 19.00. 
Domare: Huvuddomare Kaspar Sjöberg. Assisterande domare Peter Allheim och Daniel Wärnmark. Fjärdedomare är Fredrik Hansson.
Matchvärd: Klubbpartnern Lape Bygghissar ihop med Barndiabetesfonden.

 

Publikinformation

 

Publikkapaciteten är 10 003 åskådare. En nyhet för denna match är effektförvaringen som Stockholm Live tillhandahåller vid Globens Entré 5. Vi vill framför allt be dig som har biljett om att komma i tid, att undvika kollektivtrafik till och från match, att hålla avstånd – och att även på ett trevligt sätt påminna varandra att göra det på läktare och i gångar. Matchen börjar 19.00 och entréerna öppnar 18.00. Här hittar du fullständig information.

 

Skaffa abonnemang hos discovery+ och stötta Bajen

 

 

HTV

 

Simon Sandberg var tillbaka i startelvan efter en skadeperiod mot Varberg när Bajen höll nollan. Hör hans tankar om den nya taktiken och mötet med IFK Göteborg.

 

 

Segern mot Varberg var viktig, enligt Imad Khalili. Framför allt var det viktigt att hålla nollan och skapa en känsla i laget om att segrar inte alltid behöver vara vackra, menar han.

 

 

Köp och läs Göteborgsprogrammet!

 

Om inget oförutsett inträffar kommer Mads Fenger att göra sin allsvenska match nummer 100 i Hammarbytröjan mot IFK Göteborg. Ja, så många har det faktiskt blivit för dansken som kom till Hammarby 2017. Supportrarnas Matchprogram har tajmat in jubiléet och bjuder på en stor spelarintervju med Mads – en text som blir något av ett porträtt av en spelartyp som inte står för de dramatiska utspelen utan gör jobbet i det tysta. Mer om numret finns här.

 

 

Matchtruppen

 

1. David Ousted
2. Simon Sandberg
4. Richard Magyar
5. Mohanad Jeahze
6. Darijan Bojanic
7. Aljosa Matko
8. Jeppe Andersen
11. Vladimir Rodic
13. Mads Fenger
15. Mayckel Lahdo
16. Gustav Ludwigson
19. Jusef Erabi
21. Astrit Selmani
23. Jón Gudni Fjóluson
25. Davor Blazevic
32. Aziz Ouattara Mohammed
33. Akinkunmi Amoo
42. Bjørn Paulsen

 

Mer om truppläget finns här.

 

Foto överst: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS