toggle menu

Natalia och Alan inför Annandag Jerka – "Hoppas vi ses!"

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

På annandagen har du som är kvar på Södermalm en späckad futsaldag i Eriksdalshallen att se fram emot. För 100 kronor ingår både damernas derby mot Djurgården klockan 11.00 och herrarnas toppmöte med Skoftebyn klockan 14.00. Här är Natalia Fuentes och Alan Arslans tankar inför respektive match.

 

Natalia, hur är känslan inför matchen?
– Vi har en mycket tydlig matchplan i derbyt. Mötet mot DIF är en match av den kaliber som man längtar till. Ett derby får alltid fram speciella känslor som medför att man är beredd på det där extra. Vi har en härlig vi-känsla i truppen och är redo!

 

Hur ser matchplanen ut? Vad blir nyckeln för vinst?
– Matchplanen kan jag inte avslöja… Men hårt arbete och rätt inställning hos samtliga kommer vara nyckeln! Hoppas vi ses i ”Jerka”.

 

Alan, på annandagen väntar hemmamatch mot Skoftebyn som för i år har gjort en ganska stor satsning. Vad tror du om matchen?
– Skoftebyn har storsatsat rejält, de har varit aktiva under transferfönstret och plockat in spelare inom Sverige men också spelare utifrån. Just nu ligger de tre poäng bakom serieledarna vilket tyder på att de har något på gång. Dock har det endast spelats tio matcher och de ska möta oss i Eriksdalshallen vilket inte är en lätt uppgift. Det blir en tuff och målsnål match där vi drar det längsta strået. Vinst 2-0.

 

Skoftebyn har bland annat Mads Falck som gör en hel del mål. Vad kommer att vara nyckeln för att ta en vinst?
Mads Falck hade en lyckad säsong med Örebro FC, förra säsongen trots en sämre tabellplacering som inte ledde till slutspel. En duktig spelare med kvalité, dock kommer vi inte fokusera något speciellt på honom. Vi spelar på som vanligt och håller oss till vår matchplan. Nycklarna blir hårt jobb och ett bra presspel.

 

 

Köp biljett på den här länken!

 

 

Foto: Anders Nyberg

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS