toggle menu

ANNONS

Över 10 000 säsongskort sålda – en vecka kvar av förnyelseperioden

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Nästa måndag, den 13 februari stänger vi förnyelseperioden för årets säsongskort. Här kommer lite grundläggande information och ett par tungt vägande argument för att skaffa säsongskort 2017.

 

I skrivande stund har vi alltså passerat 10 000 sålda säsongskort, det är givetvis en alldeles utmärkt siffra men hur relaterar den till tidigare år och till konkurrerande klubbar? 2016 sålde vi totalt drygt 15 000 säsongskort, när förnyelseperioden stängdes förra året låg vi på 11 500. Slutsatsen är att vi ligger på ungefär samma takt/nivå som förra året. Var det kommer att sluta bestämmer du, ni och dom övriga.

 

Övriga klubbar som redovisar sina säsongskortssiffror då: MFF ligger på cirka 10 500, Norrköping på 6 100 och IFK Göteborg på 4 900. Tvillingklubbarna väljer att inte redovisa sina siffror i år. Vi ligger alltså cirka 500 säsongskort efter MFF, med nuvarande försäljningsutveckling är det bara en tidsfråga innan vi är ikapp och förbi.

 

Förnyelseperioden pågår som sagt var till måndagen den 13 februari kl 17.00. Efter det vidtar en period av administrativa uppdateringar och kvalitetskontroller, därefter öppnar vi upp för nyförsäljning av säsongskort den 20 februari kl 13.00 . Preliminärt pågår nyförsäljningsperioden till mitten på mars. Biljettsläpp till hemmapremiären mot Kalmar (den 9 april) sker den 24 mars kl 13.00.

 

Det finns stora mängder skäl för en Hammarbyare att köpa säsongskort till säsongen 2017. Några av de mest framträdande skälen som vi vill framhålla är:

 

1) Det finns ingen annanstans där du kan ha samma gemenskap med andra Hammarbyare som på Hammarby Fotbolls hemmamatcher. Där finns stämningen och atmosfären som gjort oss till dom vi är. Tillsammans med dig på läktarna finns dina vänner, din familj, dina grannar, dina skolkamrater, dina fotbollskompisar och 10 000 – tals andra Hammarbyare. På planen finns Kennedy, Aidoo och Dusan, både historien, nuet och framtiden samtidigt.

 

2) Med ett säsongskort är du dessutom säker på att få plats när det vankas premiär och derbyn. Köper du säsongskort på sittplats har du dessutom garanterat ett hem på arenan, en plats som bara är din.

 

3) Vi har en stark tro på att 2017 kommer att bli ett väldigt roligt Hammarby-år. Inte sedan 2004/2005 har vi haft så många egna talanger på väg upp. Det är väldigt speciellt att se en ung Hammarbyspelare få sitt genombrott i Allsvenskan, i år kommer det med all sannolikhet ske igen.

 

4) Hammarby är en klubb för supportrar av supportrar. Vi är inte bättre än vad vi gör det till själva. Utöver allt som du själv får ut av ett säsongskort innebär ditt stöd att klubben får nya möjligheter, inte minst att fortsätta förstärka laget.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS