toggle menu

Ovve Anderssons Ledarpris 2018 till Tomas Reinicke

Av Redaktionen, Publicerat för 6 år sedan.

Ovve Anderssons Ledarpris instiftades 2013 och delas varje år ut till en ledare inom Hammarby Fotboll. I år tilldelades Tomas Reinicke priset för hans arbete med Hammarby Jets.

 

Motiveringen lyder:

 

”Han är ett föredöme för Ledaren inom det idéella föreningslivet. Han visar ett största engagemang och hög närvaro. Han har tillhört Hammarby Jets under tolv säsonger och är en starkt bidragande anledning till den fina kontinuitet som finns i laget. Hammarby Jets är klubbens lag med spelare som har funktionsnedsättning. Vi gratulerar Tomas Reinicke som pristagare för Ovve Anderssons Ledarpris 2018”.

 

Orvar “Ovve” Andersson var under många år en stark och hängiven tränare inom Hammarbys ungdomsfotboll. 2009 valdes han in i Hammarby IF Fotbollförenings styrelse, och hade där en betydande roll i utvecklingen av den grönvita ungdomsfotbollen, som i dag är en av landets allra största. 2016 avled Ovve Andersson efter en längre tids sjukdom, men hans minne lever i allra högsta grad kvar.

 

Bilden från vänster: Patrik Niklasson (styrelseledamot Hammarby IF FF), Sebastian Waldenström (Ovve Anderssons son), Tomas Reinicke, Tina Waldenström (Ovve Anderssons änka).
Foto: Hasse Fridén

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS