toggle menu

Peter Andersson lämnar Hammarby

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

 

Damlagets assisterande tränare Peter Andersson och Hammarby går skilda vägar. Andersson kom till Hammarby inför säsongen 2016 och var med och tog upp laget till Damallsvenskan.

 

 

 

Peter Andersson kommenterar själv beslutet så här:

 

– Olof och jag är överens om att det är dags för mig att hitta nya vägar i min tränarkarriär. Jag vill tacka Hammarby för stödet de visat och för de möjligheter jag fått. Jag önskar allt det bästa för både spelare och ledare, och jag hoppas att våra vägar korsas igen i framtiden. Jag kommer att sakna alla väldigt mycket och jag kommer att fortsätta följa lagets utveckling, och se så många matcher jag kan.

 

 

 

Olof Unogård, huvudtränare och sportchef:

 

– Jag har under våren känt att jag och Peter har utvecklats åt olika håll, så det här känns mest naturligt för oss båda. Det finns ingen dramatik eller bitterhet bakom beslutet, utan vi har en samsyn på situationen och hur vi behövde gå vidare. Beslutet var Peters men vi har en ömsesidig förståelse för beslutet i sig och bakgrunden till det. Peter var högst delaktig i att ta upp laget till Damallsvenskan och jag är personligen väldigt tacksam för de ett och ett halvt åren vi fått jobba tillsammans. Han är en uppskattad person som kommer att saknas på Zinken och Kanalplan.

 

 

 

Foto: Peter Jonsson

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS