toggle menu

Publikinformation – "Peking" borta

Av Redaktionen, Publicerat för 10 månader sedan.

På lördag är det dags för årets sista match i OBOS Damallsvenskan och damerna beger sig mot Norrköping för slutomgången. Som Polismyndigheten tidigare informerat om har beslutet tagits att totalförbjuda väskor, oavsett storlek, för flera typer av offentliga tillställningar, detta gäller således även i helgens match. Här samlad information för dig som reser till Norrköping – bland annat om uppladdningen inför matchen.

 

 

 

Polismyndigheten har som bekant fattat beslutet att totalförbjuda väskor, oavsett storlek, för flera typer av offentliga tillställningar och allmänna sammankomster över hela landet. Detta gäller således även i lördagens match i Norrköping. Beslutet innebär att inga väskor tillåts på detta evenemang, oavsett deras storlek eller typ.

 

Arena- och biljettinformation

 

Namn: Platinumcars Arena.

Kapacitet: 18 000.

 

Bortasektionernas placering: Södra läktaren (ståplats) och sektion O på östra läktaren. 

Entréer: Entré 3 för ståplats och entré 7 för sittplats på östra läktaren. Se översikt nedan.

 

Matchstart: 14.00.
Entreérna öppnar: 13.00.

 

Förköp: På denna länk.

 

 

 

Service

 

Mat och dryck: Kiosk med sedvanligt utbud (folköl).
Betalning: Kort och Swish.
Toaletter: Fasta toaletter för både herr och dam samt pissoarer.

 

Parkering: finns parkering tillgänglig på Södra plan. Se karta här. Parkeringsplatserna runt arenan kostar 30 kronor och är begränsade. Bussar parkerar längs Ektorpsgatan. 

 

Souvenirer: Intersport är på plats utanför arenan och styr grönvit uppladdning med supporterartiklar, musik och häng. Inga påsar finns dock tillgängliga.

 

Resor och supporteruppladdning

 

Bajen Fans ordnar bussresa. Utöver övriga fyra grönvita bussar, så gick man på onsdagskvällen in på sin sjunde egna. Boka på denna länk! Och oavsett hur du reser ner till Östergötland och tillbaka, så kommer du att göra det i gott sällskap. Här finns en sammanställning av andra resealternativ.

 

Samlingspub: Hugo Stekhus Klubb & Bowling öppnar för Bajensupportar klockan 11 på Slottsgatan 118, Norrköping. Även här och runt om på stan är Intersport på plats och säljer grönvita supporterartiklar. 

 

Bajenland styr sedan march till arenan. Vid 12.30 är det samling vid Carl Johans park, ett stenkast från samlingspuben. Vid 12.45 prick, så avgår marchen mot “Parken”. 

 

Tack och uppmaning!

 

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Norrköping för att stötta laget på bortaplan.

 

Vi ber er att visa respekt för matchen, spelare, personal och motståndarsupportrar. Vi ber också om att inte sätta upp klibbor eller orsaka annan skadegörelse, då det medför kostnader för Hammarby Fotboll. Det är många känslor i luften vid bortamatch och vi uppmanar till ett värdigt beteende.

 

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbysupportrar som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra, så är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se eller ta kontakt innan/på/efter match.

 

Vid eventuell serieseger vill vi be alla att ta hand om varandra, att ta hänsyn till sin omgivning och att röja med värdighet. Kostnaden för all eventuell skadegörelse tillfaller Hammarby Fotboll.

 

Foto: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS