toggle menu

ANNONS

Publikinformation: Sirius borta

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Klockan 15.00 på söndagen sparkas en av säsongens publikfester på bortaplan igång, då IK Sirius tar emot på Studenternas. Här är samlad publikinformation för dig som ska stötta Bajen på plats i Uppsala.

 

 

Arena- och biljettinfo

 

Namn: Studenternas.
Adress: Ulleråkersvägen 4B.
Kapacitet: Cirka 9 000.

 

 

Hammarbys tilldelade sektioner består av en ståplats på Södra läktaren (7, 8, 9, 10, 11) med 2411 platser, samt en rekommenderad sittplatsläktare (12, 13). Ståplats är slutsåld.

 

Biljettpris sittplats:
Vuxen: 289 kronor.
Ungdom: 199 kronor.

 

Entré:
Sektionerna: 7-11 – Entré G/H.
Sektionerna: 12-13 – Entré  J.

 

Förköp av biljetter:  På denna länk.
Biljettköp på plats: Då det finns få biljetter kvar rekommenderar vi förköp.

 

Matchstart: 15.00.
Entréerna öppnar: 14.00.
Supporterkort: Biljett hämtas i biljettluckan i anslutning till bortaentrén.

 

Då det kan bli köbildning utanför entrén ber vi er att komma i tid till arenan och respektera IK Sirius personal.

 

Mer information till bortasupportrar: Bortasupporter – Sirius Fotboll.

 

 

 

Service

 

Mat och dryck: Kiosk med fullt sortiment finns i anslutning till läktaren.
Betalning: Kort och Swish. Kontantfri arena.
Toaletter: Fasta toaletter för både herr och dam, och pissoarer.

 

Parkering: Parkeringsplatser för bilar finns inte i direkt anslutning till arenan. I närheten finns bland annat Akademiska sjukhusets parkeringshus strax norr om arenan samt andra parkeringar i centrum. Klicka här för att se parkeringar i närområdet.

 

Till arenan med buss: Stadsbussarna 3, 4 och 8 trafikerar hållplatsen ”Akademiska sjukhuset” på Sjukhusvägen, vid det nordvästra hörnet av Studenternas, och passerar alla Centralstationen. Dessutom stannar regionbussarna 100, 101 och 107 vid samma hållplats.

 

Till fots finns två alternativ från centralstationen:

 

1: Från stationshuset går du rakt fram mot Fyrisån. Vid ån tar du först vänster, går sedan över ån och vandrar slutligen söderut längs åns västra sida genom Stadsparken.

 

2: Gå till södra änden av perrongen. När du kommit ner för trapporna går du direkt till höger. Följ gatan ner till Fyrisån och snett till vänster finns en gångbro över ån. Promenadavståndet för båda vägarna är halvannan kilometer.

 

 

Hammarby Fotboll på plats

 

En säkerhetsansvarig som finns på plats för service till supportrar. Kontakt till säkerhet: evenemang@hammarbyfotboll.se. En SLO (Sofia Malm). Kontakt till SLO – 0739946679.

 

 

Tack, uppmaning och information

 

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Uppsala för att stötta laget på bortaplan.

 

Vi ber er att visa respekt för matchen – för spelare, personal och motståndarsupportrar. Vi ber er också om att inte sätta upp stickers eller orsaka annan skadegörelse, då det medför kostnader för Hammarby Fotboll. Det är många känslor i luften vid bortamatch – vi uppmanar till ett värdigt beteende och ni tar hand om varandra på stan och på läktaren.

 

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbysupportrar som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra, så är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO via mail eller att ta kontakt innan/på/efter match.

 

 

Foto överst: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS