toggle menu

ANNONS

Publikinformation: Ytterhogdal borta

Av Redaktionen, Publicerat för 2 år sedan.

På lördagen tar sig Hammarby an Ytterhogdal på bortaplan, en cupmatch som dock spelas på Ånge IP. Här är samlad information för dig som ska stötta Bajen på plats.

 

 

Arena- och biljettinfo

 

 

Matchen spelas på Ånge Idrottsplats, som ligger på Bågskyttevägen 25 i medelpadska Ånge. Avspark sker 17.30 och entréerna öppnar 16.30. Publikkapaciteten är cirka 1500 åskådare, varav 1050 ryms på bortasektionen som finns på västra läktaren där grönvit publik också har egen entré.

 

Biljettpriser på ståplats
Vuxen: 200 kronor.
Pensionär eller ungdom (13-17 år): 100 kronor.
Barn: Gratis upp till 13 år.
Förköp sker på denna länk – biljetter säljs ej på plats.
Bortakortet gäller inte.

 

Försäljning sker i kiosk med korv, hamburgare och dryck – dock ingen öl, och betalningen sker via kort eller Swish. Bajamajor finns uppställda för allas behov. Parkeringsmöjligheter finns för både bil och buss, på en stor grusplan i anslutning till entrén.

 

 

Hammarby Fotboll på plats

 

En SLO och två säkerhetsansvariga finns på plats för service till supportrar. Kontakt till säkerhet är evenemang@hammarbyfotboll.se. Göran Rickmer nås på 070-325 88 22 och SLO på 073-229 56 66.

 

 

Tack, uppmaning och information

 

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Ånge för att stötta laget på bortaplan.

 

Vi ber er att visa respekt för matchen – för spelare, personal och motståndarsupportrar. Vi ber också om att inte sätta upp klibbor eller orsaka annan skadegörelse, då det medför kostnader för Hammarby Fotboll.

 

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra, så är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se eller ta kontakt innan/på/efter match.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS