toggle menu

ANNONS

Restaurang Astrids utökar sitt samarbete med Hammarby - börjar leverera till damerna

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Restaurang Astrids har sedan tidigare sett till att Hammarbys herrlag äter bra och gott. Nu utökar man samarbetet med Hammarby och börjar även leverera till damlaget.

 

– Vi är väldigt glada över att killarna på Astrids även kliver in som leverantörer till damlaget i allsvenskan. För att våra tjejer ska kunna prestera på högsta nivå är det viktigt att de fyller på energi med rätt kost. Det ser Astrids till att tjejerna får under säsongen, säger Mats Åberg, key account manager på Hammarby Fotboll.

 

Sasja Velander, en av Astrids ägare:

– Det är med stolthet och glädje som vi på Astrids engagerar oss i även Hammarbys damer. Att vara en del av damfotbollen och den positiva energin som det medför är otroligt stimulerande. Dessutom är det en självklarhet för oss på Astrids att engagera oss även i damverksamheten och ge tjejerna större möjligheter till bra uppladdning. Vi känner igen oss i Hammarbys värdegrunder där ambition, rötterna, kärlek, gemenskap och respekt är ledord även i vår verksamhet. Under säsongen kommer vi bland annat att leverera matlådor till damlagets samtliga bortamatcher.

 

– Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete där vi tillsammans med Hammarby fortsätter att leverera mat & serviceupplevelser.

 

 

Om Astrids: Astrids Restauranger & Catering består av två restauranger (Ängby och Mälarhöjden) samt cateringverksamhet. Med näsorna i de svenska och franska grytorna erbjuder vi kvalitet, personlighet och omtanke både på plats hos oss och på plats hos er. Med familjen som en central punkt i våra liv, har självklart barnen en alldeles särskild plats hos oss på Astrids. Med barnrum på restaurangerna och en alldeles egen barnmeny är upplevelsen lika stor för barn som för vuxna.  Cateringverksamheten innefattar allt ifrån stora företagsevent och kontorsluncher till det privata bröllopet och dopfikat. Astrids bidrar till att höja kvalitén och upplevelsen kring måltiden.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS