toggle menu

ANNONS

Säsongskort 2019: Förnyelseperioden slut – 13 252 allsvenska kort sålda!

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

Förnyelseperioden inför säsongen 2019 är till ända och vi vill rikta ett ödmjukt tack till samtliga 13 252 grönvita som redan säkrat sin plats för årets allsvenska på Tele2 Arena! Härnäst väntar platsbytardagar den 4-5 februari (måndag-tisdag) nästa vecka innan det är dags för nyförsäljningen av både stå- och sitt plats den 7 februari och fortsatt resa mot det uppsatta målet – 16 000 säsongskort! Läs mer nedan.

 

Platsbytardagar: 4-5 februari

 

Precis som tidigare år har du som köpt ditt säsongskort innan förnyelseperiodens slut förtur på att byta till bättre platser som inte förnyats från föregående säsong. Vi kommer ha extraöppet i vårt servicecenter på telefonnummer 08-462 88 13 mellan kl 09-17 både måndag och tisdag, och det är via den vägen som samtliga platsbyten görs. Mer information om hur du går tillväga på smidigaste sätt, för dig som är berättigad att byta platser under dessa dagar, kommer i ett nyhetsbrev under söndagen.

 

Nyförsäljning: 7 februari-28 februari

 

På torsdag nästa vecka drar sedan nyförsäljningen av säsongskort igång och kommer pågå februari ut. Försäljningen sker endast via webb och då via följande länk: http://hammarbyfotboll.ebiljett.nu. Du kommer själv kunna, via webben, välja vilken specifik plats du önskar och behöver således inte sitta i någon telefonkö eller liknande för detta. Vi återkommer efter platsbytardagarna med mer information om läget på alla sektioner.

 

Klicka här för att se platsöversikten samt priserna för 2019!

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS