toggle menu

ANNONS

Sefina Pantbank förnyar samarbetet – officiell partner till såväl herrarna som damerna

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Torsdagen den 8 december träffades Nils Klevmarken, VD på Sefina Pantbank, Hammarby Fotbolls VD Henrik Kindlund samt Hammarby IF FF:s klubbchef Peter Kleve på Sefinas huvudkontor för att signera inte bara ett samarbetsavtal utan två. – Detta visar att långsiktiga samarbeten mellan klubb och partners bär frukt, och att vi nu kan nyttja och erbjuda partners den spännande synergin mellan våra båda representationslag, säger Kindlund.

 

Sefina som varit en större partner till Hammarby Fotboll under tre år har valt att förnya och förlänga sitt avtal med klubben. Hammarbys damer tog i år klivet upp i allsvenskan och nu har Sefina valt att bli en officiell partner även till dem.

 

Sefina Pantbanks VD Nils Klevmarken:
– Vi anser att samarbetet med Hammarby under de tre åren har varit mycket lyckosamt för Sefina och för vårt varumärke. Vi har delar av vår operativa verksamhet i form av butiker naturligt placerade i Bajenland och varumärket erhåller via Hammarby en mycket intressant exponering, där vi får en god möjlighet att kommunicera ut våra olika produkter och tjänster.

 

– Hammarby Fotboll har även ett värdefullt och genomtänkt samhällsengagemang och värdegrundsarbete som tilltalar oss och går i linje med Sefinas värderingar. Att även ta klivet in som större partner till Hammarbys damer kändes bara helt naturligt, nu när Hammarbys herr- och damverksamhet kommer ingå i samma organisation och båda lagen spelar i sina högsta serier.

 

Peter Kleve, föreningschef i Hammarby IF FF, är mycket glad över samarbetet med Sefina och menar att det är glädjande att damerna kan attrahera Sefina som officiell partner, något som betyder väldigt mycket i arbetet att långsiktigt etablera damlaget som ett stabilt allsvenskt lag igen.

 

Hammarby Fotbolls VD Henrik Kindlund:
– Nu visar vi att långsiktiga samarbeten mellan klubben och våra partners bär frukt. Det är långsiktighet i våra kompanjonskap som ger bäst effekt för båda parter. Sefina har varit en mycket viktig partner för oss, där vårt gemensamma samarbete startade redan i Superettan. Det är såklart fantastiskt kul att Sefina varit med på vår resa under tre år fram till i dag, och nu valt att fortsätta som officiell partner till klubben.

 

– Vi visar även via samarbetet med Sefina att samverkan mellan dam och herr fungerar under en organisation, och att vi kan nyttja och erbjuda våra partners den spännande synergi som det nu blir mellan våra båda representationslag.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS