toggle menu

ANNONS

Sen matchändring: Hammarby – S:t Pölten spelas måndag kl 17 (kl 15 svensk tid)

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

Hammarbys första match på Beleklägret flyttas fram en dag. Det är alltså nu på måndag matchen spelas med avspark klockan 17 (klockan 15). Anledningen till flytten är en sent uppdagad kommunikationsmiss mellan arrangören och klubbarna.

 

Det har nästan blivit en följetong kring matchstarten för Hammarbys första träningsmatch på Beleklägret, och det är förstås beklagligt med en matchdagsflytt så snart inpå. Nu är det i alla fall fastslaget en gång för alla att matchen mot S:t Pölten spelas på måndag. Hammarby Fotboll hoppas innerligt att detta inte ställer till det för någon av de tillresta supportrarna, eller för dig som tänkt följa matchen från hemmaplan.

 

Bajentruppen har hursomhelst laddat om och kommer vara redo för match när den sätter igång nu på måndag klockan 17.00 (15.00 svensk tid).

 

Ändringen påverkar inte fredagens möte med japanska Shonan Bellmare som startar klockan 14 (kl 12 svensk tid).

 

Båda matcherna kommer att sändas på cmore.se – klicka här för att skaffa försäsongsabonnemang för att se Bajens samtliga försäsongs- och cupmatcher (gör du ditt köp via denna länk tillfaller delar av intäkterna Hammarby Fotboll).

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS