toggle menu

Startelvan mot Mallbacken

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Här är startelvan hemma mot Mallbacken.

 

6. Felicia Saving
8. Ellen Gibson
9. Dajan Hashemi
10. Emma Jansson
15. Elsa Karlsson
16. Emilia Larsson
18. Alice Carlsson (k)
23. June Pedersen
24. Britta Gynning
27. Helén Eke
29. Carol Rodrigues

 

Ersättare
20. Jonna Andersson
7. Hanna Lundkvist
11. Ellen Wangerheim
13. Klara Andrup
14. Lawlaw Nazeri
22. Eden Lind
25. Ellinor Johansson

 

HTV: “Fullt fokus på oss själva”

 

Dajan Hashemi har börjat hitta formen på allvar och berättar här om sitt snart första hela år i klubben. Hon går även in på lagets spelmässiga utveckling sedan första vinterpasset, men att det fortsatt är fullt fokus och hårt jobb som gäller – en match i taget – ända in i mitten på november. Se intervjun inför dagens match nedan.

 

 

Hela Bajens säsong i Elitettan sänds på sportexpressenplay.se – du kan välja mellan ett månadsabonnemang (299 kr/månad) eller pay per view för att köpa endast enskilda matcher (139 kr/match)

 

Lös stödplåt – tävla om signerad matchtröja

 

För dig som vill stötta klubben lite extra hemma i tv-soffan är det fortsatt möjligt att köpa stödplåtar och du som gör detta inför varje hemmamatch har chans att vinna en signerad matchtröja från Matchens Lirare i grönvitt. Klicka här för att göra detta till Mallbacken hemma. Det går även att swisha till nummer 123 155 64 71 (50 kronor/st) – observera att det krävs att du skriver in din mailadress i meddelandefältet för att vara med och tävla om tröjan. 

 

 

Dagens matchvärd är nya huvudsponsorn Huski Chocolate. Det var under fredagen som det minst fyraåriga samarbetet lanserades – en viktig pusselbit i satsningen mot finrummet. Klicka här för att läsa mer

 

 

Foto överst: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS