toggle menu

ANNONS

Supporterinfo: AFC Eskilstuna borta

Av Jakob Uddeholt, Publicerat för 7 år sedan.

Nu på lördag spelar Bajens fotbollsherrar sin första seriematch i Eskilstuna på decennier. Tusentals grönvita supportrar kommer att fylla Tunavallens läktare, och ståplats på bortasektionerna är redan utsålda, medan biljetterna till Hammarby-publikens sittplatssektioner är på upphällningen. Köp plåt via länken i artikeln, där du också hittar annan matnyttig information inför ditt besök i Sörmland.

 

 

Arena- och biljettinfo

 

Namn: Tunavallen
Publikkapacitet: Cirka 8000
Bortasektion: Ståplats Sektion I. AFC rekommenderar Hammarbysupportrar som vill sitta till sektionerna E, F. När dessa är slutsålda rekommenderas G och H. Observera att till G och H gäller annan entré.
Bortasektions kapacitet: 900. OBS: redan slutsåld.

 

Biljettpris för återstående sittplats:
Vuxen: 170 kr.
Ungdom (6-18 år): 80 kr.
Barn under 6 gratis.

 

Biljettköp och entré:
Entré: Alla bortasupportrar med biljetter till sektionerna I, E och F går in i egen entré som ligger i arenans nordöstra hörn, mellan kortsida och långsida. Detta är den entré som är närmast centrum och centralstationen.

 

Förköp: Biljetter till bortasektionerna säljs på denna länk. Samtliga biljetter till Hammarbysektionen är slutsålda, och till rekommenderad grönvit sittplats kommer det också att vara slutsålt i förväg. Det är alltså bråttom att ordna plåt.

 

Kort och kontant: Både och.
Entrén öppnar: 14.30
Supporterkortet: Biljett hämtas, mot uppvisande av kortet, ut i biljettluckan vid entrén för bortasupportrar.

 

sektioner tunavallen

 

 

Service

 

Mat och dryck: Bakom bortaläktaren och rekommenderad sittplats finns folköl, läsk, korv, godis, snacks med mera.
Toaletter: Flera toaletter inklusive urinoar och uppmärkt damtoalett.
Parkering bil: Ingen arenaparkering, men närmare 700 P-platser inom en radie om 500 meter runt arenan, se karta nedan. I övrigt rekommenderas parkering i centrum med nära promenad till arena.
Parkering buss och minibussar: Parkering för supporterbussar sker på Krongatan, precis utanför entrén. För övrig trafik är hela gatan avstängd.
Matchprogram: Matchblad vid entréer.

 

 

Resor och samling

 

Bajen Fans organiserar bussar för endast 51 kronor vilken bokas via denna länk.

 

Supportersamling: Vita Huset i Eskilstuna är samlingskrog för Hammarbyare och erbjuder mat och dryck för specialpris. Adressen: J A Selanders gata 3.

 

Tåg: Extra insatt tåg till och från Eskilstuna. Flertalet tåg går mellan Stockholm och Eskilstuna. Med anledning av att banarbete pågår längs vägen är en del av sträckan, sista biten till Eskilstuna, ersatt med bussar. Därför har SJ satt in ett extra direkt tåg som tar 2 timmar och går direkt till Eskilstuna, via Västerås. Tåget går kl 12.08 från Stockholm Central. Alla Hammarbyare som har köpt biljett till andra avgångar kan använda biljetten och välja detta tåg.
Efter matchen går samma tåg 19.15 från Eskilstuna och direkt till Stockholm. Även detta tåg är det möjligt för de som köpt biljett till andra avgångar att ta.

 

 

Parkeringskarta:

 

parkering tunavallen

 

 

Hammarby Fotboll på plats

 

SLO + två säkerhetsansvariga för service till supportrar. Kontakt till SLO på matchdag 0723122422. Kontakt innan matchdag: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se

 

 

Tack, uppmaning och information

 

Hammarby Fotboll tackar dig supporter som reser till Eskilstuna för att stötta laget till tre poäng.

 

Vi ber dig om att inte sätta upp stickers eller utföra annan skadegörelse som medför kostnader för Hammarby Fotboll. Vi ber också om visad respekt för varandra, motståndarsupportrarna, spelet på planen, funktionärerna, och om ett röj med värdighet.

 

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållandena på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro, till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra, är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök, så är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se eller ta kontakt innan/på/efter match.

 

Foto överst: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS